Hello^^
Cao, ovde mozes da kazes nesto o sebi i da se uposnas sa drugima
Hi, here you can say something abt yourself and meet others - Dobrodosli! - Welcome! |
cao!! a jel moramo uvek da prevodimo...?
hi!! do we have to translate everything...? |
nznm ja mislim da bi trebalo al nadam se da ne
idk i think we should but i hope not |
Leeeeeeeeee!!! Ima nas vise!!! :D:D:D:D:D:D:D:Dkolko dobro, cao ljudi , ja sam Andjela.
Mislim da ne moramo da prevodimo zato shto je ovo grupa za nas i nas jezik. Sad ja necu da prevedam da vidim sta ce da mi se desi... |
Btw, ja sam iz Nisa. Odakle ste vi?
|
ok necu ni ja mrzi me -.-'.....inace ja sam Amber i iz beograda sam :D
|
cool bas dobra ideja da se napravi ovakva grupa. meni je jednom palo na pamet , ali rekoh kao sta ima da pravim grupu samo za sebe. Nisam znala da ima vise ljudi iz Srbije ovde. Bas mi je drago.
Jos nesto o meni: imam 19 godina, moj omiljeni grad u Srbiji je Jagodina, imam plavu kosu Od muzike volim sve i svasta ali najvise drum and bass, gothic electro, industrial, trance, house , techno..... i tako tu elektroniku xDDD Opsednuta sam Tim Burtonom i njegovim filmovima crtezima itd itd visoka sam :'((( svega 1, 60m i tuzna zbog toga..... bla bla evo vam moj facebook ako vas interesuje vise http://www.facebook.com/Angie91.princess?ref=profile#!/Angie91.princess?v=wall&ref=profile |
Ja sam Malika i iz Beograda sam
imam 13 godina (14 u maju), slusam raznu muziku, najvise Versailles, My Chemical Romance, Evanescence i jos neke japanske bendove I idem u muzicku skolu, sviiram klavir Obozavam anime/manga, a omiljeni su mi Death Note, Code geass, Bleach, Fullmetal Alchemist i Rozen Maiden^_^ Volim da crtam ^^ facebook sam deaktivirala, ali sam mislila da ga reaktiviram ovih dana pa cu vas dodati, Amber i Andjela btw, Andjela mislim da sam videla tvoje slike negde, prelepa si! |
jaooooooooo ^^ hvala Malika.
ja idem u umetnicku skolu btw. :3 |
i , kao sto se moze videti, ja obozavam Rozen maiden!!! :lovestruc :lovestruc :lovestruc
|
pretpostavljam da ti je Suigintou omiljena...
|
E Amber, mislim da je i pegasaus iz Srbije. Posalji mu invite
|
Uradjeno.
Andjela,videla sam onaj portret u Tim Burton stilu extra je,bas super crtas!!! |
...wow... nisam znala da nas ima toliko...
Amber, pozovi i njih!! :D |
OMFG!!! Jeeej. Puno nas je!!!
Hwala za pohwale, ljudi. *blushes* I da, dobro pretpostawljash pinkykitty, Suigintou mi je omiljena. Zdrawo Nenade |
Dobrodosao Nenade ^^
wooooow nisam znala da ih ima toliko ,necu stici svima invajtove da posaljem |
E, da , to sam i ja primetila, mada ni on nije dugo bio online, ja mislim da sam mu jednom pustila poruku tipa, ej brate, zdrawo, widim da ima josh nekog iz Srbije owde, mada mi nije odgoworio. Ali je stwarno dobar kreator. Mada, swi ste wi meni dobri kreattori, buduci da ja nisam nishta izbacila. xDDDD Mislim, ja sam kreirala neke tako stwari, ali su mi uwek izgledale jadno i nikad ih nisam uploudowala. bedara. x]
|
...i ja sam jednom poslala poruku @Stefanu i nije mi odgovorio
|
Pozdrav svima! ((((:
Evo mene, ja se izvinjavam sto ne stizem da odg. na sve poruke, posto generalno nisam aktivan toliko u sims-u, koliko sam bio ranije... Eto, valjda ne treba nesto specijalno da se predstavljam, volim sims, pravim stvarcice godinama, vrv. me se ljudi secaju kao willstefan-a, ali eto... Jos jednom ogroman pozdrav za sve! ((((: ps. ubacite flajka, on je nas covek (flajko) |
Хееј људи ево и мене!
Хвала Стеф за предлог Пааа што се тиче представљања ја сам релативно нов у овом свету симића и дефинитивно желим да држим висок ранг у њему! Надам се да ћу у томе и успети И ја бих да вам предложим неког за ког мислим да је из Србије,то је "АNGEL D." ( куцајте без апострофа ) Поздрав свима! =) |
Dobrodosli!!!
Wow vas dvoje ste bas dobri kreatori Ako se ovako nastavi bice nas preko milion xDDD |
flajko,mozes da stavis link za Angel D? nmg da je nadjem
|
Ево га линк овде !
Он/она је оставио коментар на српском за моју Анђелину па претпостављам да је одавде! Иначе на профилу му не пише одакле је! |
Е само успут ми је запало нешто за око,
narutofanatic9 ти си написала "Wow vas dvoje ste bas dobri kreatori!" па бих хтео у томе да те исправим да смо нас двојица Тј. за Стефана је очигледно по имену али и ја сам мушко, чисто да не дође до забуне! Не исправљам ти граматику,нема љутиш,само онако да се зна... :D |
ooops....znala sam da si musko samo sam brzo pisala pa neznam sta mi doslo xD
|
Нема фрке!
|
wow, flajko i @Stefan, jedni od najboljih kreatora su ovde!!
Pa..da li ce iko ovde praviti neshto za Medieval challenge? Ja sam mislila neshto da napravim, al previshe lenja i neispirisana... a ne znam ni shta da napravim |
|
Yeah...we are the tough guys who makes celebs for the gaaaameeez XD How manly is tha'? bwahahahahahahaha
|
Heh,not so manly! xD But it's interesting! )
|
Ciao........ Prvo i ja sam musko hahahhahah
E sad kao da se predstavim .... zovem se Darko imam 22 godine po zanimanju student hahahah Sto se stvarcica za simse tice od MTS sam digo ruke lol uglavnom sve izbacujem na moj blog koji ste mozda i videli http://darkosims3.blogspot.com/ |
Zdrawo Darko. I ostali. Ja sam Andjela. Dobrodoshli u grupu. :D
|
Вааау Дарко!!
Много ти је готиван блог,заиста!! Кад сам га први пут посетио тражио сам неки контакт чисто да видим одакле си! Због имена сам био убеђен да си нам суграђанин или комшија! Обожавам твоје стварчице,много добро изгледају!! Здраво Анђо Хвала! |
Хеј људи мени је било мало досадно па сам претражио овај сајт за људе из Србије!
Ово су људи са првих страница резултата претраге: jooxis Dusica_SC zanzara999 EmpressRosencroft BerneseLand HereToRipStuff Mia7 IvaIvi teardrops182 Е сад,некима пише да су из Србије на профилу, а неке сам нашао у форумима где су се представљали ко су и одакле су! Неки су "креатори" , док други нису! Наравно ово су само предлози,не морате да зовете све! |
...........ok wow bas ih je mnogo....al sto vise to bolje jel? xD
Dobrodosao Darko :D |
Cao Darko, super ti je blog!
@flajko: Pravish Mona Lizu?! Super ideja, ako ispadne dobro sigurno ces pobediti |
E pa bas vam hvala
Imam i profila tsr-u mozda ovde bas i nije najbolje mesto za link hahahahha i tamo sam angeld pa ako neko hoce nek pogleda I na simscave-u sam uploadovao neke simse lol Evo mog pokusaja celebrity simsa http://www.simscave.com/index.php?topic=14038.0 |
wow O_O *thinks that other comments are needless*
|
... ...
|
Можда нису баш пресликани као прави људи али и даље носе потребну сличност њима!
Супер си их направио! Ако нешто волим код оваквих скупљања,посебно са сродним људима јесте да предложим неку заједничку акцију У нашем случају заједнички Sims3 пројекат! Да ли је ико заинтересован,и предложите шта вам пада на памет! |
Kao sto rekoh pokusaj hahahhahaha
UUUUUUUUUUUU moze moze evo ja se prvi javljam lol |
moj lap ne prihwata Sims3 i ja ne mogu da uradim nishta powodom toga...
|
ni moj kompjuter nije dovoljno dobar za Sims 3 (mada ranije sam ga igrala na tatinom kompu ali vishe mi ne da!! ) pa zato imam jako malo sims3 uploada
|
Quote: Originally posted by pinkykitty
slicna prica ovde... |
Uhm, ja sam zainteresovan za zajednicki sims3 projekat...duuuh :D
Trenutno pocinjem "Desperate Housewives" projekat, pa nemam pojma...planirao sam sam da ga radim, ali ako neko misli da bi bilo dobro da se tu naprave mozda i kuce i sve to...sto da ne...eto jedan od predloga :P Jos koji? :D |
Ја бих радо правио неке од домаћица!
Могу ли ја Габријелу и Сузан? |
ja bi mogla kuce da napravim ali samo u sims 2
|
Ja bi mogao samo neko aljince da im skrojim lol
A jel bi neko od vas napravio Katy Perry ??? :D |
E flajko, hajde javi mi se ako hoćeš da pravimo zajedno, da se dog. kako ćemo...
|
Уфф бре цркох,какав дан сам имао питај Бога како сам још на ногама!
Ја мислим да је глупо да сад правимо групу одређених креатора као новог члана сајта и као ми сви заједно делимо "зараду" тј резултат који добијамо на основу захвалница итд! Ја сам више за то да свако прави под својим именом ликове,ствари,куће итд. али да нам свима "post" почиње исто као нпр. "Desperate Housewives project: (овде ставите шта сте направили нпр. dress,Bree's House,Gabriela Solis,....)" Јер овако не може доћи до,не дај Боже, неке свађе око глупости,ко коме краде поене,фаворите итд. Најбоље је да свако добије оно што је заслужио! Исто би било ок да се међусобно спомињемо у тим thread-овима,мало хвалимо и тако то! @ANGEL D. : Па можеш неке баш карактеристичне 'аљине а и оне које су оне носиле свакодневно! Ја бих се окушао о Katy Perry јер онај "post" у CFF-y ме нервира јер лик буквално ништа није мењао на њој од почетка!!! Не знам јел си видео тај "post"? @@Stefan : Ја не знам колико располажем временом али верујем да бих га нашао кад тад! Ако ти се баш не жури,ја сам за!Такође мислим да је фора да сви то "postujemo" истовремено,да би људи додатно укапирали да сарађујемо! Ја сам увек слобдан за планове и предлоге па слободно извол'те! :D |
Flajko brate nemam pojma o cemu pricas hahahahh
Hahahah Stefane mislim da sam te jutros video u gradu lol |
Zdravo svima!
Zovem se Milica, imam 17 god, idem u srednju... igram Sims... i tako. Na mts-u sam oko godinu, dve, ali nisam nesto aktivna na forumima tako da nisam ni znala da imaju ovakve grupe, a ni mnogo nas iz Srbije. Nisam kreator, prikljucila sam se da bi mogla da skidam stvari za sims 2. Hvala narutofanatic9 sto me je pozvala da se prikljucim! |
ANGEL D, stvarno? Gde kada, moze malo detaljni opis mesta i mene? XD hahaha
|
Hahah stvarno... pa u sredu u pola deset ujutru kod staklenca tacnije na onoj stanici gde staje 26-ica sedeo si na klupi onako smoren lol mislim da si nosio neke svetle iscepane farmerke, airmax a gore mislim nesto belo nisam siguran LOL jel dovoljno detaljno hahah LOL
|
Zdravo Milice! Dorbrodosla u grupu
|
Zdrawo Milice ))
|
Hahahaha, ooo da, to bih bio ja (odlično zapažanje i oko za detalje) XD
Čekao autobus za faks, tako da nije ni čudo što sam bio smoren XD Veliki pozdrav za Milicu! (: |
Dobrodosla Milice =)
|
Ćao Mico!
|
bash je neaktivna grupa...
|
pozzdraww ))
|
cao dushane! :]
|
uh, josh uvek je neaktivna grupa....
Shta radite svi, gde idete na letovanje? =)) |